VERFRIS EN VERFIJN

Nóg Beter 

Onderhandelen

Onze cursus Nóg Beter Onderhandelen is een masterclass voor de meer ervaren onderhandelaar. Kom voor nóg meer kennis, nóg meer vertrouwen voor nóg meer controle over uw onderhandelingen.

 

Onze cursus Nóg Beter Onderhandelen is een masterclass voor de meer ervaren onderhandelaar. Kom voor nóg meer kennis, nóg meer vertrouwen voor nóg meer controle over uw onderhandelingen.

 

Voor wie?

Nóg Beter Onderhandelen is geschikt voor deelnemers die de training Beter Onderhandelen hebben afgerond. De cursus is interessant voor verschillende functies zoals Account Manager, Sales Manager, Buyer, Strategic Account Executive, VP Client Services, National Account Director en Regional Sales Director.


“Nadat ik de training Beter Onderhandelen 3 jaar geleden heb gevolgd, heeft de training Nóg Beter Onderhandelen mijn vaardigheden definitief naar een nieuw niveau gebracht.”

Dorina Goldoni, Store Operations Director

 

Wat leert u bij 

Nóg Beter Onderhandelen?

BLIJF WENDBAAR

Een grondige voorbereiding en creatief denken maken het gemakkelijker om te manoeuvreren en opties open te houden


HOE CONCESSIES RUILEN

Concessies mogen nooit nodeloos worden gedaan of zonder iets waardevols in ruil te ontvangen


OMGAAN MET MOEILIJKE ONDERHANDELAARS

Leer hoe u de controle behoudt, zelfs wanneer u geconfronteerd wordt met de meest uitdagende mensen en gedragingen


VERTROUWEN HOUDEN ONDER DRUK

Om goed te presteren, moeten alle onderhandelaars leren om onder druk vertrouwen te behouden

“Door de leermethode met slechts enkele presentaties en veel praktische oefeningen en interactie (…) is de training nooit saai. Van begin tot eind ben je actief betrokken. Met professionele onderhoudende trainers, waren wij zeer tevreden met de inhoud en de kwaliteit van de training. Zeer aan te bevelen!”

 

Bjarne Cronfeld, Global Project Management Training - GEA Process Engineering

Meer over de training

INSPIREREND EN VERRIJKEND

Nóg Beter Onderhandelen is op maat gemaakt voor uw bedrijf en leert u hoe u professioneler, ethisch en succesvol kunt onderhandelen. Het geeft uw mensen de controle en het vertrouwen om gevaren te omzeilen, het initiatief te nemen en creatieve technieken te gebruiken om de beste deal te sluiten. Dit alles gebeurt in een leeromgeving die modern, inspirerend, hands-on, team-georiënteerd en leuk is.

PRAKTIJK BOVEN THEORIE

Nóg Beter Onderhandelen hanteert een praktische benadering van het aanleren van vaardigheden. 80% van de tijd wordt besteed aan case-play oefeningen en 20% aan theorie. Elke case-play geeft een typisch conflictscenario weer. Deelnemers werken in teams om met verschillende onderhandelingstechnieken tot een oplossing te komen. Elke module van een halve dag omvat een korte lezing, voorbereiding, casestudy's en videoanalyse.

 

EXPERT COACHING

De Nóg Beter Onderhandelen cursus wordt gegeven door twee deskundige Scotwork coaches, elk met vele jaren onderhandelingservaring in het veld. Zij analyseren case-plays in real time, geven onmiddellijke, scherpe feedback en geven begeleiding ter plaatse. Met een trainer-tot-cursist ratio van slechts 1:6, is elke deelnemer verzekerd van een hoge kwaliteit, één-op-één coaching.

Voor en na de training

Nóg Beter Onderhandelen is veel meer dan een 2-daagse vaardigheidstraining. Nadat de deelnemers de training hebben verlaten kunnen zij gebruik blijven maken van doorlopende ondersteuning bij hun onderhandelingen. 

PERSOONLIJK PROFIEL

Onze Onderhandelingsprofiel-vragenlijst brengt het vertrouwen van de deelnemers in kaart voordat de cursus begint. De vragenlijst geeft aan waar de deelnemers veel en weinig vertrouwen in hebben, en welke aspecten de meeste aandacht nodig hebben. Deze onthullende momentopname helpt onze coaches bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan voor elke deelnemer.

CAPABILITY SURVEY

Voorafgaand aan de training worden deelnemers aangemoedigd om ons inzicht te geven in hun organisatie en haar benadering van onderhandelen, via onze online Capabilty Survey. Dit, in combinatie met een analyse van de stakeholders, stelt onze consultants in staat de training te richten op het optimaliseren van de resultaten voor zowel de organisatie als het individu.

NA DE TRAINING

Zodra Nóg Beter Onderhandelen is afgerond, blijven de deelnemers hun Persoonlijk Ontwikkelingsplan gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren. De online Toolbox van Scotwork biedt een reeks van nuttige inhoud, applicaties en hulpmiddelen om hen te ondersteunen bij toekomstige onderhandelingen. Onze Voorbereidingstool is van onschatbare waarde voor de planning voorafgaand aan de onderhandelingen, terwijl de Scotwork App nuttige diagnoses, tips en technieken geeft.

Hoe staat uw bedrijf er voor?

Voldoen uw onderhandelingsvaardigheden aan de benchmark in de sector? Ontdek het met de Scotwork Capability Survey.

Man Glasses Small Min 2
VERFRIS EN VERFIJN

Nóg 

Beter 

Onderhandelen

"Nadat ik de training Beter Onderhandelen 3 jaar geleden heb gevolgd, heeft de training Nóg Beter Onderhandelen mijn vaardigheden definitief naar een nieuw niveau gebracht.”

Dorina Goldoni, Store Operations Director

 

GEEF VAARDIGHEDEN DOOR DIE HET ZAKEN DOEN VERANDEREN

Coachen 

Onderhandelingsvaardigheden

“Mijn gehele team van onderhandelaars hadden de training Beter Onderhandelenl gevolgd, maar ik wilde hun managers ook verder helpen om nog bekwamere onderhandelingscoaches te worden.”

Kaleef Minar, Global Marketing Director

Zoekt u een ander land?

Zoekt u een wereldwijde oplossing?