ONTWIKKEL UZELF EN UW TEAM

Coachen 

Onderhandelings-

vaardigheden

Onze cursus Coachen van Onderhandelingsvaardigheden voorziet uw leidinggevenden de vaardigheden, knowhow en middelen om hun onderhandelaars naar de top van hun mogelijkheden te brengen.

Onze cursus Coachen van Onderhandelingsvaardigheden voorziet uw leidinggevenden de vaardigheden, knowhow en middelen om hun onderhandelaars naar de top van hun mogelijkheden te brengen.

Voor wie?

De cursus Coaching Onderhandelingsvaardigheden van Scotwork is ontworpen voor leidinggevenden en in-company training- en ontwikkelingsfuncties. Alle deelnemers hebben onze cursus Beter Onderhandelen gevolgd.


“Mijn gehele team had de training Beter Onderhandelen gevolgd, maar ik wilde beter in staat zijn om hen te coachen naar een volgend niveau en zelf een betere onderhandelingscoach worden”

ANTHONY GROVES

Kaleef Minar, Global Marketing Director

Wat leert u bij Coachen Onderhandelings-

vaardigheden?

BEOORDELen VAN ONDERHANDELINGSGEDRAG

Hoe evalueert u de prestaties van uw onderhandelaars en wijst u hen op hun sterke en zwakke punten


ADVISEREN VAN UW ONDERHANDELINGSTEAMS

Hoe u de resultaten kunt verbeteren door uw onderhandelaars in elke fase van het proces te ondersteunen


COACHEN VAN UW ONDErhANDELAARS

Ondersteun uw onderhandelaars met voortdurende begeleiding van ervaren in-house coaches

“Scotwork heeft een eersteklas onderhandelingstraining voor de FT geleverd. We waren vooral onder de indruk van hun vermogen om onze specifieke behoeften als bedrijf te begrijpen, en van de kwaliteit en de praktische bruikbaarheid van hun methodologie.”

 

Ellis Croft, Global Commercial Academy Lead - Financial Times

Meer over de training

INSPIREREND EN VERRIJKEND

De cursus Coachen Onderhandelingsvaardigheden is toegespitst op de behoeften van uw bedrijf en leert u hoe u vaardigheden kunt opfrissen, interne coaches kunt motiveren en uw gehele organisatie scherp houdt. Leer hoe u individuele vaardigheden kunt meten met onze vaardigheidsmatrix, hoe u prestaties kunt beoordelen en hoe u productief kunt coachen met behulp van onze methodologieën. 

PRAKTIJK BOVEN THEORIE

De cursus duurt 2,5 dag en omvat een mix van praktische oefeningen en lessen in college-stijl. Deelnemers bestuderen een selectie van onderhandelingsvideoscenario's, krijgen hands-on met onderhandelaarscoaching en ontvangen deskundige inzichten en begeleiding van onze consultants.

EXPERT COACHING

Elke cursus wordt geleid door twee consultants van Scotwork, elk met vele jaren ervaring. Zij geven onmiddellijke, doortastende feedback en sturen de deelnemers met waardevolle tips en adviezen. Met een trainer tot cursist ratio van slechts 1:4, krijgt elke deelnemer veel aandacht.

Voor en na de training

Alle deelnemers aan de cursus Coachen Onderhandelingsvaardigheden ontvangen deskundige input en ondersteuning voor en na de cursus:

INTAKE EN FINETUNING

Onze vragenlijst voor het Persoonlijke Onderhandelingsprofiel legt het vertrouwen van de deelnemers vast voor het begin van de cursus. De vragenlijst signaleert gebieden van veel en weinig vertrouwen en geeft aan welke aspecten de meeste aandacht nodig hebben. Deze momentopname helpt onze coaches bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan voor elke cursist.

CAPABILITY SURVEY

Voorafgaand aan de training worden de deelnemers aangemoedigd om ons via onze online Capability Survey inzicht te geven in hun organisatie en de wijze waarop zij onderhandelen. Dit, gecombineerd met een stakeholderanalyse, stelt onze consultants in staat om de training te richten op het optimaliseren van de resultaten voor zowel de organisatie als het individu.

NA DE TRAINING

Na afloop van de training Beter Onderhandelen gebruiken de deelnemers hun Persoonlijk Ontwikkelingsplan als een routekaart om hun vaardigheden in de loop van de tijd aan te scherpen. Ze krijgen ook toegang tot de Scotwork Toolbox, een verzameling van online content, applicaties en tools om hen te inspireren en te helpen bij toekomstige onderhandelingen.

Hoe staat uw bedrijf er voor?

Voldoen uw onderhandelingsvaardigheden aan de benchmark in de sector? Ontdek het met de Scotwork Capability Survey.

Man Glasses Small Min 2

Zoekt een ander land?

Zoekt u een wereldwijde oplossing?