BEREID JE BESTE TEAM VOOR

Masters

Onze Masters-training is speciaal op maat gemaakt om in uw specifieke behoeften te voorzien. Het geeft ervaren onderhandelaars de vaardigheden om complexe onderhandelingen aan te pakken. Bij de Masters training leert u hoe u uw teams kunt voorbereiden, managen en debriefen, hoe u acties van tegenstanders kunt interpreteren en hoe u inzichten kunt verzamelen om strategische beslissingen te onderbouwen en te nemen.

Onze Masters-training is speciaal op maat gemaakt om in uw specifieke behoeften te voorzien. Het geeft ervaren onderhandelaars de vaardigheden om complexe onderhandelingen aan te pakken. Bij de Masters training leert u hoe u uw teams kunt voorbereiden, managen en debriefen, hoe u acties van tegenstanders kunt interpreteren en hoe u inzichten kunt verzamelen om strategische beslissingen te onderbouwen en te nemen.

Voor wie? 

Het Masters programma is ontwikkeld voor mensen die op senior niveau onderhandelingen voeren of verantwoordelijk zijn voor teams van onderhandelaars. 


“Ik volgde het Beter Onderhandelen programma twee jaar eerder, maar wilde graag hulp en advies bij het bepalen van mijn strategische doelen en het managen van mijn onderhandelingsteam.”

Dorina Goldoni, National Account Director

Wat leert u bij het Masters programma?

BRENG DE ONDERHANDELINGSACTIVITEITEN VAN UW TEAM in beeld

U krijgt een totaaloverzicht van de transactionele onderhandelingen van uw teams 


STRATEGISCH ONDERHANDELINGSMANAGEMENT

Breng uw onderhandelingen in lijn met de strategische doelen van uw bedrijf

“Scotwork is een zeer aan te bevelen en professionele organisatie; gemakkelijk en leuk om mee te werken en met een wereldwijd aanbod dat heeft voldaan aan onze behoeften om een consistent leer- en functioneel platform aan te bieden in al onze markten (...) Wij hebben een sterk verbeterde en toch eenvoudige aanpak ontwikkeld in ons senior team met behulp van het leer- en ontwikkelingsprogramma van Scotwork.”

 

Anthony Groves, Global Commercial Director - Dentsu Aegis Network

Bespreek met onze consultants uw maatwerk aanpak

INSPIREREND EN VERRIJKEND

Het Master programma brengt de ontwikkeling van vaardigheden verder dan de onderhandelingsruimte in de bredere commerciële context. U leert het gedrag van kopers en verkopers te begrijpen, verwarrende kwesties te doorgronden, de beste strategische weg te kiezen en uw onderhandelingsteams te motiveren. Onze deskundige consultants zorgen voor een diepgaande individuele coaching en spitsen de cursus toe op uw huidige onderhandelingsproblemen. Net als de Beter Onderhandelen cursus is het programma uitdagend en praktisch, maar ook inspirerend en leuk.

PRAKTIJK BOVEN THEORIE

Onze strategische cursus combineert inzichten in de stijl van een lezing met praktische casus-oefeningen om te onderzoeken hoe typische strategische barrières kunnen worden overwonnen. Deelnemers gebruiken een diagnostische tool om hun besluitvorming te ondersteunen.

EXPERT COACHING

Het Masters programma wordt gefaciliteerd door twee Scotwork consultants die ieder langdurige ervaring op senior niveau hebben. Zij adviseren u en uw teams over strategische onderhandelingskwesties met verfrissende inzichten.

Voor en na de training

Alle deelnemers krijgen deskundige input en ondersteuning voor en na de cursus:

INTAKE EN FINETUNING

Onze vragenlijst voor het Persoonlijke Onderhandelingsprofiel legt het vertrouwen van de deelnemers vast voor het begin van de cursus. De vragenlijst signaleert gebieden van veel en weinig vertrouwen en geeft aan welke aspecten de meeste aandacht nodig hebben. Deze momentopname helpt onze coaches bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan voor elke cursist.

CAPABILITY SURVEY

Voorafgaand aan de training worden de deelnemers aangemoedigd om ons via onze online Capability Survey inzicht te geven in hun organisatie en de wijze waarop zij onderhandelen. Dit, gecombineerd met een stakeholderanalyse, stelt onze consultants in staat om de training te richten op het optimaliseren van de resultaten voor zowel de organisatie als het individu.

NA DE TRAINING

Na afloop van de training Beter Onderhandelen gebruiken de deelnemers hun Persoonlijk Ontwikkelingsplan als een routekaart om hun vaardigheden in de loop van de tijd aan te scherpen. Ze krijgen ook toegang tot de Scotwork Toolbox, een verzameling van online content, applicaties en tools om hen te inspireren en te helpen bij toekomstige onderhandelingen. Onze Voorbereidingstool is van onschatbare waarde voor de  planning van onderhandelingen, terwijl de Scotwork App nuttige diagnostiek, tips en technieken geeft.

Hoe staat uw bedrijf er voor?

Voldoen uw onderhandelingsvaardigheden aan de benchmark in de sector? Ontdek het met de Scotwork Capability Survey.

Man Glasses Small Min 2

Zoekt een ander land?

Zoekt u een wereldwijde oplossing?