EEN DEAL
OF THE REAL-DEAL?

Onderneem op het scherpst van de snede. Verlies je voordeel niet uit het oog. Versterk de relatie met je klanten, leveranciers en medewerkers. Onze unieke REAL-DEAL-BENADERING in onderhandelingen vergroot je mogelijkheden. En meer. We maken gebruik van beproefde methoden, met het echte leven als inspiratiebron. We loodsen je door snel veranderende situaties. Onze ervaren trainers delen hun tientallen jaren praktijkervaring met je. Ze reiken je praktische, kant-en-klare technieken en digitale hulpmiddelen aan. Het verschil? Je investering in de training betaalt zich binnen 3 maanden 10 keer terug. Scotwork is de REAL DEAL. Hebben we een deal?

ROI NL

Onze coaches maken echt het verschil. Onze klanten onderschrijven dat. Onderzoek toont aan dat 99% van de deelnemers vindt dat ze betere onderhandelaars zijn geworden. En 98% van de managers vindt de training zijn geld meer dan waard, met een gemiddeld ROI van 13,18 binnen drie maanden.

40 JAAR

Na 40 jaar coachen voor de REAL DEALS, is onze aandacht nog steeds onverminderd gericht op mensen betere onderhandelingsvaardigheden aanleren. Wij geven je sterke onderhandelingsvaardigheden. Vaardigheden aan de onderhandelingstafel die je bedrijf vooruithelpen. En jou als persoon ook!

Digitale Tools

HOU JEZELF SCHERP MET ONZE DIGITALE TOOLS

Heb je de training afgerond? Dan kom je in aanmerking voor het Scotwork Alumni lidmaatschap en krijg je gratis toegang tot een uitgebreid pakket handige digitale gereedschappen:

  • Online voorbereidingstool: Met deze tool heb je een eenvoudig te gebruiken app voor live samenwerking, inclusief een wensenlijst/concessielijst en ingebouwde helpfunctie;

  • Onderhandelingsdiagnosetool: Deze app geeft specifiek advies over de status en de aard van je onderhandelingen;

  • Bibliotheek: Bevat een enorme collectie met bronnen, bruikbaar trainingsmateriaal, white papers, e‑books, video's en Scotwork-blogberichten.

Ontdek onze digitale tools waarmee het fine-tunen en borgen van je onderhandelingsvaardigheden wordt ondersteund.

"Absoluut briljant - Veel inzichten met de juiste balans tussen theorie en praktijk - er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om mijn onderhandelingen naar een hoger plan te brengen. "

Julie Trewren
Senior Buyer Spirits & RTD's - Matthew Clark

GA AAN DE SLAG MET ONS

Geïnteresseerd om een onverschrokken onderhandelaar te worden en REAL DEALS te maken? Volg dan één van onze onderhandelingsvaardigheden trainingen.

ONDERHANDELINGSTRAINING

Is er de noodzaak om de winstgevendheid te verhogen, relaties te versterken of een meer commerciële bedrijfscultuur te creëren? Praat met ons consultancy team.

ADVIES

Laatste Blog:

Not Going To

Don’t want to!!! Light at the end of the tunnel? Hope so, and not a train coming the other way. The revelation in the last few days about the success of not just one,...

Laatste Tweet:

Scotwork BeNeLux bvba
Vennenlaan 20
Zoersel
2980
België
+32 474 52 90 65
info.benelux@scotwork.com
Volg ons
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020