WORD DE SLIMSTE ONDERHANDELAAR VAN DE KLAS

Wat zijn jouw kwaliteiten als onderhandelaar? Hoe onderhoud je ze? Heb je het juiste team, de strategie en vaardigheden om je volgende grote deal te sluiten? Zo’n deal waar het voortbestaan van je bedrijf vanaf kan hangen? Wie was de echte winnaar in je laatste grote onderhandeling? De ervaren Scotwork consultants vinden samen met jou de antwoorden op deze en andere belangrijke vragen. We delen inzichten, geven strategieën vorm en verhogen je vaardigheidsniveau. We implementeren ze in het DNA van de organisatie en versterken daarmee je concurrentiepositie.

WEET WAT JE KAN - ONDERHANDELINGSEXPERTISERAPPORT

Hoe effectief wordt er binnen uw organisatie onderhandeld? Is dat gemiddeld, beter dan gemiddeld of juist slechter dan uw branchegenoten? Waar liggen de sterke punten en waar is verbetering mogelijk? Onze online enquete maakt inzichtelijk waar de capaciteiten van uw team of organisatie liggen en hoe u de performance kan maximaliseren.

Het Scotwork Onderhandelingsexpertiserapport geeft u een uitgebreid, feitelijk en beknopt antwoord op uw vragen:

• Hoe effectief onderhandelt mijn team?

• Zijn er gemeenschappelijke onderwerpen die kunnen worden verbeterd?

• Missen er bepaalde competenties?

• Waar liggen de prioriteiten voor vaardigheidsontwikkeling?

• Hoe presteren wij ten opzichte van functies, divisies of sectoren?

• Welke ontwikkelingsdoelstellingen hebben de meeste impact op de resultaten van mijn team?

Doe de test

En ontdek 50 punten van onderhandelingsgedrag en onderhandelingsstijl.

• Inzicht in de wijze waarop wordt voorbereid

• Beoordeel hoe men de eigen positie presenteert en verantwoordelijkheid neemt voor de noodzaak van de ander om ook een overeenkomst te realiseren.

• Krijg begrip voor de mate waarin medewerkers bevoegd zijn om overeenkomsten af te sluiten

• Evalueer de eigen visie van uw mensen op de kwaliteit van de deals die zij bereiken en hun effect op de blijvende relatie met uw klanten, leveranciers of medewerkers

• Ontdek de gedragsdynamiek van de manier waarop uw mensen onderhandelen en het effect dat zij hebben op de resultaten

Wat nu?

Met meer dan 40 jaar ervaring in het onderwijzen van onderhandelen, identificeert Scotwork gebieden van ontwikkelingsfocus waarvan wij geloven dat de ontwikkeling je voordelen zal bieden in verbeterde onderhandelingscapaciteit en resultaten voor uw bedrijf. Uw Scotwork-consultant zal dan samen met u op deze ontwikkelingsbehoeften focussen en eventueel een ontwikkelingsplan bespreken.

Meer weten? Neem contact op met onze consultants.

COACHING ON THE JOB

Zelfs de beste onderhandelaars komen op een dag voor grote uitdagingen te staan. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Onze ervaren consultants staan altijd voor je klaar. We worden onderdeel van je team en coachen je onderhandelaars individueel, nemen alle mogelijke scenario's door, bereiden voorstellen voor en begeleiden je van begin tot eind.

Trek aan het langste eind.

Of je nou de onderhandelingen over een belangrijk contract voert, een wereldwijde handelsdeal sluit of een gezamenlijke bestuursfunctie bespreekt, Scotwork zet je mensen op voorsprong. 

Onze ervaren consultants hebben grondige kennis van zaken en onderhandelingsexpertise om ook jouw onderhandelingen te verbeteren, te verfijnen en je deal rond te krijgen.  

Ze coachen je onderhandelaars, bespelen hoofd en hart én verbeteren je onderhandelingskwaliteiten. Die uiterst belangrijke deal voor je bedrijf, wordt ook een grote deal voor jou.

Neem nu contact op met onze consultants voor meer informatie over beter onderhandelen.

Voor meer informatie neem je nu contact op met een van onze consultants.

DE DEAL IS ROND. EN DAN?

De onderhandelingen zijn voorbij. De stofwolken zijn opgetrokken. Het is tijd om de balans op te maken en de realiteit onder ogen te zien. Is het gelukt? Heb je het onderste uit de kan gehaald? Of heb je toch nog te veel weggegeven? Had je nog meer kunnen binnenhalen? We evalueren de sterke en zwakke punten van de manier waarop je de deal hebt gesloten. Dan gaat het volgende keer nóg beter!

Wees klaar voor je volgende onderhandeling

Misschien is het te laat om de uitkomsten van de onderhandelingen te veranderen, maar het evalueren van het onderhandelingsproces is altijd leerzaam en leidt je naar de volgende grote deal.

Scotwork werpt een onafhankelijke en deskundige blik op wat er is gebeurd aan de onderhandelingstafel. 

Stap voor stap terugkijken. Wat ging goed? Wat kan beter?

we zien gemiste kansen, we zien waar je de volgende keer, met een kleine koerswijziging, betere resultaten kunt behalen.

We duiden precies waar je je aanpak kunt aanscherpen, je techniek verbeteren en je vaardigheden verhogen. 

Gun je mensen de kennis en het zelfvertrouwen om meer uit de volgende deal te halen. 

Voor meer informatie: neem contact op met één van onze consultants.

Voor meer informatie: neem direct contact op met één van onze consultants.

Laatste Blog:

Not Going To

Don’t want to!!! Light at the end of the tunnel? Hope so, and not a train coming the other way. The revelation in the last few days about the success of not just one,...

Laatste Tweet:

Scotwork BeNeLux bvba
Vennenlaan 20
Zoersel
2980
België
+32 474 52 90 65
info.benelux@scotwork.com
Volg ons
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020