ONTMOET ONS TEAM

Bekijk Scotwork eens van dichtbij. Ieder van ons heeft jarenlange ervaring in de wereld van de onderhandelingen. We hebben verschillende carrières achter de rug en zagen alle hoeken van het bedrijfsleven. We kenden voorspoed en tegenslag. Maar nog steeds genieten we van het dynamisch spel dat onderhandelen heet. We genieten van uitersten: keihard als het nodig is, meegaand als het kan.

Peter Van Beeck

Managing Partner

Peter, oprichter van Scotwork BeNeLux, werkt sinds 2004 als onderhandelingscoach voor Scotwork. Hij leverde onze diensten reeds aan grote organisaties in diverse branches over gans Europa. In 2006 richtte hij 
Scotwork BeLux op en sinds 2008 is hij Managing Partner van Scotwork BeNeLux.

Na zijn studies in de wetenschap werd hij Account Manager voor verschillende technologische bedrijven zoals Ascom en Racal Electronics. Van 1995 tot 1998 was hij de regiomanager voor Vlaanderen bij ComTech (Dimension Data). In 1998 werd hij aangenomen bij Cisco om het Telecom team te versterken, hij was verantwoordelijk voor de Belgacom Groep. Alle contract besprekingen tussen Cisco en de Belgacom-groep werden beheerd door Peter.

Peter levert aan onze klanten coaching en consultancy diensten om hen te ondersteunen met strategische deals, veranderende situaties en onderhandelingen. Zijn favoriete bezigheid is om te brainstormen met deelnemers over alternatieve benaderingen van de moeilijke uitdagingen waarvoor ze staan.

Suzanne Reijn

Managing Partner

Suzanne is sinds 2009 directeur bij Scotwork BeNeLux en is de Nederlandse vertegenwoordiging in het Benelux team. Na haar studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam startte zij haar carrière bij één van de "Big Four" accountancy firma's als consultant Corporate Finance. In deze rol adviseerde zij vele klanten in fusies en overnames. Van 1999 tot 2006 was zij partner in het Nederlandse bedrijf, waar zij vele onderhandelingen, nationaal en internationaal, voor haar rekening nam.

Hiernaast heeft zij onderhandelingstrainingen gegeven voor diverse organisaties.

In 2006 heeft Suzanne een bedrijf overgenomen dat zich specialiseert in trainingen op het gebied van presentatie, communicatie en onderhandelingen en HR-advies. Haar focus is daarmee voornamelijk gericht op bedrijven in accountancy, financiële instellingen en banken.

Dirk Mertens

Director

Dirk is sinds 2016 Director bij Scotwork BeNeLux.

Na zijn studies in Sales & Marketing was hij werkzaam bij verschillende technologie geörienteerde bedrijven zoals Oracle en SAP. Dirk heeft een considerabel deel van het sales-spectrum doorlopen, gaande van de hard sales in het begin van zijn carrière, tot de verkoop van de complexere business- en IT oplossingen in de ERP, BI en PLM omgeving. Dirk heeft een groeipad gekend van junior Account Manager, Account Manager, Key Account Manager en Sales Manager. De laatste 10 jaar van zijn professionele track record was hij actief in Executive Search & Selection, HR advies en het coachen van sales mensen. Dirk geeft eveneens advies bij het ondersteunen van bedrijven bij belangrijke deals en negotiaties.

Sanne Marie van der Zwan

Director

Sanne Marie is sinds 2016 Director bij Scotwork BeNeLux.

Na haar studie Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen werkte Sanne Marie 5 jaar als CFO van 1 van de Nederlandse divisies van L’Oreal.

In 2007 maakte de overstap naar Ahold waar zij verschillende commerciële functies heeft bekleed, laatstelijk die van Lead Category Manager bij Etos. Bij L’Oreal en Ahold heeft Sanne Marie uitgebreid ervaring opgedaan aan beide kanten van de onderhandelingstafel.

Sanne Marie’s kennis van- en ervaring op gebied van FMCG en Retail is breed toepasbaar op veel verschillende industrieën.

Laatste Blog:

Not Going To

Don’t want to!!! Light at the end of the tunnel? Hope so, and not a train coming the other way. The revelation in the last few days about the success of not just one,...

Laatste Tweet:

Scotwork BeNeLux bvba
Vennenlaan 20
Zoersel
2980
België
+32 474 52 90 65
info.benelux@scotwork.com
Volg ons
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020