Kennisbank

Wil je een helpende hand van onze onderhandelingsexperts?
Raadpleeg onze whitepapers met oplossingen voor lastige onderhandelingsproblemen. Lees meer over de Scotwork cursussen Beter Onderhandelen in onze brochures. Of kijk op onze top tips over succesvol onderhandelen.
Als je liever onze onderhandelingstips en -inzichten van Scotwork in je mail wilt ontvangen, laat dan hier je mailadres achter.

ONDERHANDELINGS eBOOK

ebook1.png

The Real Deal

Lees onze overpeinzingen over dagelijkse gebeurtenissen. We bekijken ze vanuit het oogpunt van de onderhandelaar.

Dirty Tricks

De Dirty Tricks Deel 1

Onderhandelen kan gevaarlijk zijn. Er zijn tientallen slinkse tactieken bedacht om ervoor te zorgen dat je de regie verliest en met lege handen de onderhandelingstafel verlaat. Zulke smerige streken zijn soms lastig te herkennen en kunnen meedogenloos effectief zijn. Ze zetten je op het verkeerde been en dwingen je toe te geven of zelfs van voren af aan te beginnen. Herken deze streken en omzeil de valkuilen. Zo houd je zélf de regie in handen en sluit je betere deals.

Dirty Tricks volume 2

De Dirty Tricks Deel 2

Dirty tricks nemen je controle weg. Ze zetten je op het verkeerde been. En kan je snel veranderen in een machteloze onderhandelaar. Maar wees gerust. Na 100.000 uren onderhandelaars in actie te hebben bekeken, heeft Scotwork nog eens 10 van de smerigste trucs in een boek geïdentificeerd en deze in een boek gebundeld. 'The Dirty Tricks of Negotiation Volume 2 and How to Spot Them' is een onmisbare ebook om u te helpen een aantal van 's werelds meest achterbakse onderhandelingstactieken te ontdekken en uit de wereld te helpen. Neem een stap om die vuile tricksters te overwinnen. Download nu uw GRATIS e-boek.

Negotiating in Uncertain Times

Onderhandelen in Onzekere Tijden

In de afgelopen 18 maanden hebben we een ongekende orde verstoringen doorgemaakt: de opkomst van Donald Trump, de gevolgen van de Brexit-stemming en terroristische aanslagen die in aantal en in slachtoffer aantallen toenemen. Deze reeks gebeurtenissen heeft ons van onzekerheid naar hyperonzekerheid gebracht, een bevroren gemoedstoestand die normaal gedrag belemmert. Dit e-boek bevat een aantal strategische, tactische en op vaardigheden gebaseerde ideeën om met meer succes in deze hyperonzekere tijden te onderhandelen.

understanding negotiation power

Onderhandelingsmacht Begrijpen

Wat geeft een onderhandelaar meer invloed tijdens een negotiatie? Hoe kan je als onderhandelaar de negotiatie meer naar jou toe trekken? Hoe bereik je betere resultaten tijdens moeizame gesprekken? Welke elementen beïnvloeden en bepalen de machten balans (Power Base)? En hoe kan je die elementen gebruiken in jouw voordeel en eigenlijk ook in het voordeel van de andere partij? Anders gesteld: “hoe word je een betere onderhandelaar”? Neem even kort de tijd en lees ons ebook

lying

De Waarheid over Liegen Tijdens Onderhandelingen

Het is een menselijk gegeven: soms maken zelfs de meest eerlijke mensen een leugentje om bestwil. Of nog: waarom liegen mensen tijdens een negotiatie? Er zijn verschillende manieren om de waarheid naar je hand te zetten: liegen, niet alles vertellen, opsmukken van informatie, desinformeren, creëren van rookgordijnen, … Hoe ga je daar als onderhandelaar mee om? En hoe herken je leugens tijdens een gesprek? En wat zijn de mogelijke gevaren wanneer je jouw verhaal naar je hand wil zetten? Neem even de tijd om ons E-Book “The Thruth About Lying” te lezen.

Negotiation Skill Tips

Handige tips tijdens Onderhandelingen

Al eens meegemaakt dat je de controle dreigt te verliezen tijdens een onderhandeling? Of dat je door de tegenpartij in de hoek geduwd wordt? Of dat je geconfronteerd wordt met onredelijke eisen? Of nog: je hebt een deal afgesloten en nadien groeit het besef dat je veel meer had kunnen realiseren. Klinken deze vragen je vertrouwd in de oren? Neem dan even de tijd en lees onze 10 meest succesvolle en gebruiksklare onderhandelingstips.

Zen Master Lessons

Stressvrije Onderhandelingen

Ons grootste obstakel bij het voeren van onderhandelingen - en bij uitbreiding: het realiseren van onze doelstellingen - zijn we dikwijls zelf! Laat je leiden door enkele grootmeesters en de leerpunten die we daaruit gedistilleerd hebben als het over onderhandelingsvaardigheden gaat. Weet wat je wil, wees flexibel, wees niet bevreesd om te vragen wat je wil, (her)gebruik je kinderlijk enthousiasme: het werkt aanstekelijk; …. zijn maar een greep uit de punten dewelke we in ons E-Book “Zen Master Lessons” aanhalen.

7 Deadly Sins of Negotiation Preparation

Stephen White - Chairman, Scotwork

Tutors Perspective

Annabel Shorter - Senior Consultant at Scotwork

Laatste Blog:

Not Going To

Don’t want to!!! Light at the end of the tunnel? Hope so, and not a train coming the other way. The revelation in the last few days about the success of not just one,...

Laatste Tweet:

Scotwork BeNeLux bvba
Vennenlaan 20
Zoersel
2980
België
+32 474 52 90 65
info.benelux@scotwork.com
Volg ons
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020