STRATEGISCH ONDERHANDELEN

Onderhandel jij binnen strategische kaders? Geef jij leiding aan een team van onderhandelaars? Dan zal je blik veel verder reiken dan één gesprek. Met deze cursus leer je onderhandelingsgesprekken in een bredere context te plaatsen.

Alles wat je tot nu toe hebt geleerd richt zich op het proces aan de onderhandelingstafel. Hier bestudeer je de bredere context. Je onderzoekt gedrag en beslist welke strategische weg je gaat bewandelen. Je gebruikt analyses om iedereen door complexe onderhandelingen te loodsen. En je leert hoe je mét je team vakkundig plannen maakt en voorbereidingen treft voordat je de onderhandelingen ingaat.

Deze training is voor iedereen die de training Beter Onderhandelen heeft afgerond. Nu leer je je vaardigheden op een strategisch niveau te brengen en onderhandelingsteams aan te sturen.

OPEN INSCHRIJVING

Onze trainingen met open inschrijving staan open voor iedereen.
Ze trekken mensen met veel en weinig ervaring aan, met verschillende functies en allerlei soorten voorkennis. Deze diversiteit is een mooie kans om ook van elkaar te leren.
Verbeter je eigen onderhandelingsvaardigheden en reserveer een plek voor jezelf en nog maximaal twee collega's.

MAATWERK BEDRIJFSTRAINING

Onze bedrijfstrainingen worden volledig op maat ontwikkeld voor jou en je bedrijf. De inhoud van de training wordt vooraf grondig doorgesproken en volledig afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft. We brengen samen in kaart welke de extra aandachtspunten zijn voor de groep deelnemers en wat de beoogde doelstellingen zijn. Reserveer maximaal 12 plaatsen per training voor jou en je collega's.

"Persoonlijk ben ik nu drie keer met Scotwork in contact gekomen in drie verschillende organisaties waar ik heb gewerkt en iedere keer met groot succes. Het introduceren van Scotwork in je organisatie gaat niet alleen over een training volgen, het gaat over het omarmen van een geheel nieuwe cultuur, taal en manier van werken die de effectiviteit van de mensen die regelmatig onderhandelen verbetert en uiteindelijk leidt tot betere deals en meer business."

David Ashmore
Business Delevelopment Director - Tectura

The Scotwork Experience

Comments from Scotwork Participants

The Benefits of Scotwork Negotiation Skills Training

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

OPEN INSCHRIJVING

Meld je aan voor een SCOTWORK Open Training Beter Onderhandelen en wordt een assertievere DEALMAKER. Laat je leiden en inspireren door onze deskundige consultants en een mix van deelnemers met diverse achtergronden. In onze interactieve workshops krijg je een voorproefje van REAL WORLD onderhandelingen.

Vind onze volgende open trainingen...

Cursus Start Datum Einddatum Taal Locatie Schrijf In
ANS 17-9-2019 19-9-2019 Engels Diegem
ANS 24-9-2019 26-9-2019 Nederlands Bussum
ANS 8-10-2019 10-10-2019 Engels Scheveningen
ANS 12-11-2019 14-11-2019 Nederlands Antwerpen
ANS 26-11-2019 28-11-2019 Nederlands Bussum
ANS 10-12-2019 12-12-2019 Engels Diegem

Laatste Blog:

‘Spot’ the Difference?

There was outrage this week at a new UK TV programme on Channel 4 - ‘Train Your Baby like a Dog’. In the documentary, animal behaviourist, Jo-Rosie Haffenden treats young children with a variety of issues including temper tantrums and violent outbursts. One of the methods used included ‘clicker training’ which is also employed...

Laatste Tweet:

Scotwork BeNeLux bvba
Vennenlaan 20
Zoersel
2980
België
+32 474 52 90 65
info.benelux@scotwork.com
Volg ons