SPITS COACHING
IN ONDERHANDELEN
VIA EEN VIRTUELE OMGEVING

BETER ONDERHANDELEN IN EEN VIRTUELE OMGEVING

We ontmoeten elkaar steeds vaker online en ook het onderhandelen vindt steeds vaker plaats via video conferencing. Maar het virtueel onderhandelen vereist aangepaste vaardigheden en technologie. Als oplossing heeft Scotwork een baanbrekende en makkelijk toepasbare virtuele onderhandelingstraining gelanceerd.

Terwijl de training virtueel is, is het leren levensecht

Al 45 jaar lang helpen we onze klanten om betere deals te sluiten, conflicten sneller op te lossen, relaties te versterken en een hechtere commerciële cultuur te creëren. Ook bij onze nieuwe virtuele training zijn die doelstellingen ongewijzigd, maar we doen nog meer, vanop afstand. Naast het aanleren van top onderhandelingstechnieken, worden onze cursisten ook getraind in het omgaan met deze online en virtuele onderhandingstechnieken. Vanuit de comfort zone van de eigen werkplek (op kantoor of thuis) worden onze cursisten gaandeweg vertrouwd gemaakt met het "virtueel onderhandelen".

U zou kunnen stellen dat er nog nooit een beter moment is geweest om u voor te bereiden voor een online toekomst.

OPEN INSCHRIJVING

Onze trainingen met open inschrijving staan open voor iedereen.
Ze trekken mensen met veel en weinig ervaring aan, met verschillende functies en allerlei soorten voorkennis. Deze diversiteit is een mooie kans om ook van elkaar te leren.
Verbeter je eigen onderhandelingsvaardigheden en reserveer een plek voor jezelf en nog maximaal twee collega's.

MAATWERK BEDRIJFSTRAINING

Onze bedrijfstrainingen worden volledig op maat ontwikkeld voor jou en je bedrijf. De inhoud van de training wordt vooraf grondig doorgesproken en volledig afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft. We brengen samen in kaart welke de extra aandachtspunten zijn voor de groep deelnemers en wat de beoogde doelstellingen zijn. Reserveer maximaal 12 plaatsen per training voor jou en je collega's.

OPEN INSCHRIJVING

Meld je aan voor een SCOTWORK Open Training Beter Onderhandelen en wordt een assertievere DEALMAKER. Laat je leiden en inspireren door onze deskundige consultants en een mix van deelnemers met diverse achtergronden. In onze interactieve workshops krijg je een voorproefje van REAL WORLD onderhandelingen.

Vind onze volgende open trainingen...

Cursus Start Datum Einddatum Taal Locatie Schrijf In
ANS 18-5-2021 20-5-2021 Engels Den Haag
ANS 15-6-2021 17-6-2021 Engels Mechelen
ANS 29-6-2021 1-7-2021 Nederlands Bussum
Digitale Tools

HOU JEZELF SCHERP MET ONZE DIGITALE TOOLS

Heb je de training afgerond? Dan kom je in aanmerking voor het Scotwork Alumni lidmaatschap en krijg je gratis toegang tot een uitgebreid pakket handige digitale gereedschappen:

  • Online voorbereidingstool: Met deze tool heb je een eenvoudig te gebruiken app voor live samenwerking, inclusief een wensenlijst/concessielijst en ingebouwde helpfunctie;

  • Onderhandelingsdiagnosetool: Deze app geeft specifiek advies over de status en de aard van je onderhandelingen;

  • Bibliotheek: Bevat een enorme collectie met bronnen, bruikbaar trainingsmateriaal, white papers, e‑books, video's en Scotwork-blogberichten.

Ontdek onze digitale tools waarmee het fine-tunen en borgen van je onderhandelingsvaardigheden wordt ondersteund.

The Scotwork Experience

Comments from Scotwork Participants

Why Learn to Negotiate?

Comments From Our Participants

Laatste Blog:

Not Going To

Don’t want to!!! Light at the end of the tunnel? Hope so, and not a train coming the other way. The revelation in the last few days about the success of not just one,...

Laatste Tweet:

Scotwork BeNeLux bvba
Vennenlaan 20
Zoersel
2980
België
+32 474 52 90 65
info.benelux@scotwork.com
Volg ons
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020